click here!!!

Tuesday, February 24, 2009

aku hari ni...

hari ni aku baca blog seseorg tu..aku sgt tersentuh dengan blog die..x lame lepas tu aku menangis..mungkin orang tu cakap pasal aku..ayat die mmg macam marah sgt..aku mintak maaf..aku x bermaksud nak mempergunakan sesape...cume sejak akhir2 ni aku sgt sibuk..x de mase nak bertanye khabar sbg tande mengeratkan lagi silaturrahim antara kami..begitu byk dugaan yang aku hadapi sekarang..sampai aku pun jadi x tau nak menyelesaikan cmn...hidup aku x indah..x segembira org lain..aku sentiase cemburu melihat kehidupan org lain..aku sedar aku sape..kepada yang berkenaan,aku mintak maaf..aku mmg sentiasa perlukan sokongan dan bantuan dari org sekeliling aku...bile aku berdiam diri,x bermaksud aku da melupakan kamu...dalam hati aku,aku sentiasa ingat kamu..aku sentiase menyebut name kamu bile berbual dengan kwn rapat aku..aku mintak maaf sgt..jgn salah sangka..aku sentiasa merindukan kamu..betul2 rindukan kamu..

1 comment:

  1. adeq jgn sedih2 dah tau
    hepy sokmo k...
    luv u oways...

    ReplyDelete