click here!!!

Tuesday, February 17, 2009

APE YANG AKU BUAT TUK DEBAT NC?

Mase debat nc tu,koir berlatih dengan tekun tanpe henti selama 2 hari b'turut2...mmg sangat penat..mase tu pulak aku ade byk keje..lagila rase x senang duduk mase berlatih..koir seramai dlm 15 org yg perfom mlm tu..alhamdulillah dengan berkat kesabaran n b'tolak ansur,persembahan kami dikira agak sedap dari hari yg lain..aku rase puas hati..

mase ni kitorg after warmup n nyanyi secara perlahan..ni kat astaka..kat belakang tu yg pakai baju oren adalah konduktor kami yang baru..baju unggu tu wani yg manje..yg baju hitam tu khaliq,suare die sedap tau..

ni pulak mase nak perfom..mase tgh tunggu tayangan multimedia habis..berdebar gile..risau gile aku waktu tu..

ni pulak bilangan orang yang datang pada mlm sabtu..yang lain ade keje..dari kiri,fazz,khaliq,aizat,aku,wani,kak nana n kak tira.. pada malam yang same jugak,mase ni tgh duduk bincang pasal arrangemant lagu..sangat semangat sume..yg pakai sweater putih tudung hitam tu konduktor kami..

ni pulak gambar budak2 koir yang datang paling awal mase mlm sabtu tu..aku termasuk la sekali...hihi

ni kak nana ngan aku...mase ni aku x ingat tgh buat ape..sape yang tangkap gambar pun x tau...maybe waktu tu tgh menghayati lagu belaian jiwa..hihi

cewahh...macam konduktor pulak kan....mase ni x decide lagi sape konduktor..aritu mase minds aku la yang jadi..kali ni diorg x kasik aku jadi konduktor sbb diorg nak aku nyanyi jugak...daripada kanan tu budak kls aku,izza,jess n kak tira..

ni mase first latihan pagi sabtu..aku de buat meeting,tp berape ekor je yang datang..yang baju biru tu gitaris kitorg tuk lagu belaian jiwa n lagu gembira...mmg best die main gitar...terpegun aku dengar..yg tengah tu abg aku n sblh lagi tu kak nana...jeles aku..hihi

ni gitaris kitorg mase mule die dtg latihan..masih belum hilang penat mendaki kompleks sukan..

ni adalah hero koir kitorang..dari kiri,duan,amirul.aizat n khaliq..ni hero yang setia..
thanks kat korg..
mlm tu aku dtg lambat sbb ade keje..kalau x mmg x perfom..tp rase berat hati sangat x nak perfom..mintak maaf kat sume pasal mlm tu..sbnrnye tanpe aku,korg mmg da sedap..thanks to barisan pompuan,kak nana,wani,intan,mashi,kak tira,ikin,jess,izza,mas n ros putih...korang mmg best...pada barisan lelaki pulak,thanks to aizat,fazz,khaliq,duan n amirul..
thanks also to encik azhar...also to very special person to koir yang da byk tolong that is ijat..thanks a lot..lain kali jadi je jurulatih kitorg..hehe
thanks jugak pada kelab KKK sbb tepuk tuk kitorg mlm tu...rase bersemangat tgk muke korang..thanks pada sesiape yg mendengar kitorg koir mlm tu....
for koir,i really love u all so much..thanks a lot..

4 comments:

  1. wahh.. bestnyer korang koir!.. anyway, cik Dila telah di Tag.. kalu sudi silalah buat yer.. hehe

    ReplyDelete
  2. waaa
    best nyer
    rugi sgt abg x join..huhu
    pasni insyaallah...mesti join nyer

    ReplyDelete
  3. Macam nk balas dendam kat aku je ni..Gambar aku xde!!!hehe

    ReplyDelete
  4. aku nak gambo aku..!!
    bnyak2..
    huhu~..

    ReplyDelete